0

Ni xixa ni linoná

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Jornada de descans en la Micro Volta. Tocava fer Cervià de les Garrigues, però a ultima hora del divendres, l'equip del Cofarris va presentar un recurs davant la direcció de la Micro Volta per intentar que se li perdones la sanció per dopatge. 5 guisquis després, la direcció estimava a tramit el recurs i prengué la decisió d'ajornar La Borges-Cervià fins el proper 19 d'octubre.
Dia doncs, de pedaleig tranquil per les terres lleidatanes. Com es habitual, el lider del Gerolstrausser tornà a fer tard, i aquí si que la direcció de la Micro Volta es inflexible, i no li treurà ni un sol segon de sanció. Donàrem també la benvinguda a l'equip Caisse di Sol, equip convidat després de la deserció del Rabopac i del Txemastel.
La jornada va ser plàcida i tranquil·la, i va servir al fins ara lider de la Micro Volta per donar-se un bany de multituds. Poble on anaven eren assajats a petons i premis. En aquesta instantània esta rebent el premi al Lluitador mes combatiu.

(guapo, fi, majo i elegant. Es que ho te tot el Bandido)

Finalment acte publicitari a l'Estany d'Ivars, on va parlar en Armstrong, el set vegades campió del Tour de França, convidats per les autoritats locals, i cap a casa. Vet aqui les seves paraules.



Ja veieu poca historia per contar. La classificació esta a expenses del que decideixi la direcció de la Micro Volta.

La crònica del líder.





Dades tècniques

Distancia recorreguda :38'99 kilòmetres
Temps de Llenc: 2h:14min:31seg.
Velocitat mitja : 17,39 km/h
Velocitat màxima : 43'56 km/h

0 Responses to "Ni xixa ni linoná"