0

primera etapa

dilluns, 22 de setembre del 2008

Sensacional l’etapa viscuda aquest diumenge per les carreteres catalanes que unien Mollerussa i Bellvis. L’etapa va començar amb unes quantes pajares al control de firmes. L’equip Cofarris arribava 1 minut 57 segons tard, el Gerolstrausser 5 minuts i el Rabopac es va presentar a peu amb l’incomprensible excusa de que tenia la roda de la bicicleta punxada. No cal dir que ha estat penalitzat durament amb un descompte de temps de 1 hora 39 minuts 40 segons. El Mus postal i el Txemastel es van poder fer la foto de la signatura, sent els dos únics equips no penalitzats.

Un cop arreglat el desbarajuste de la sortida tot calma xixa al llarg de l’etapa. Una tempranera escapada a dos kilòmetres dels Arcs per part del Mus postal i el Gerolstrauser que lluitaven per endur-se els punts del premi de la muntanya es l’únic esmentable. Va acabar amb un hachazo a dos cents metres del cim per part del corredor del Mus postal que s’enduia els 10 punts.

(un cop coronat el port, la celebracio amb unes llagrimes de guiski)


Acte seguit, en el descens reagrupament i avituallament.

(respectant al màxim les necessitats del maillot groc)

Passaven els kilòmetres i les diferencies eren nul·les per lo que el Gerolstrausser ho va intentar en solitari. El corredor targarí va decidir esperar al golmesenc del Cofarris per a que entre tots dos intentar fer arribar a bon port l’ aventura. Ambos corredors lluitaren fins la sacietat però, un error infantil al no saber interpretar un senyal que marcava clarament la direcció del recorregut fins a meta , a tant sols tres cents metres, gairebé dona al traste amb tot l’esforç. Aquesta badada la va saber aprofitar el Mus postal que, llastimosament, li fallaren les forces a l’esprint final. El ciclista del Cofarris llançà una terrible fuetada al pilot a falta de pocs metres i creua en solitari la línea de meta i fer-se amb l’etapa.

Calcificació etapa

F. Forris ............ 1: 39: 40
A.Trausser ......... a 00:02 seg
D.LLenc............... a 00:05 seg
E.Pigat................. a 01:35 seg

Calcificació Muntanya

D.LLenc............... 20 punts
A.Trausser ......... 15 punts
F. Forris ............ 10 punts
E.Pigat................. 05 punts

Calcificació General

D.LLenc............... 01:39:40
E.Pigat................. a 01:35
F. Forris ............ a 01:52
A.Trausser ......... a 04:57

( un cop aplicades les sancions per arribar tard al control de signatures)


Dades tècniques

Distancia recorreguda :31.05 kilòmetres
Temps : 1h:39min:40seg.
Velocitat mitja : 18.69 km/h
Velocitat màxima : 37.74


0 Responses to "primera etapa"